Nederlands - Français
Home > Onze werkwijze > Dialoog en onderhandeling
Print deze pagina
‘We streven er steeds naar om de relatie met de debiteur optimaal te houden zodat achteraf de commerciële relatie tussen onze klant en de debiteur opnieuw positief van start kan gaan.’

Onze werkwijze: dialoog en onderhandeling

Een correcte houding tegenover uw klant, en een discrete en diplomatische aanpak geven de beste resultaten.

Meer dan 50 jaar ervaring werpt zijn vruchten af

 

De interne en externe medewerkers van Fiducré combineren hun bewezen com­petentie met zorg voor kwaliteit. Onze nadruk ligt op dialoog en onder­handeling. Onze doelstelling is uw schuldvorderingen zo snel en efficiënt mogelijk te innen.

Naast telefonische of schriftelijke aan­maning of herinneringen per e-mail doet Fiducré een beroep op een netwerk van externe medewerkers, zowel in België als in het buitenland.

 

Onze Recovery Officers trachten in de eerste plaats een minnelijke oplossing te zoeken met de debiteur. Ook kunnen wij externe medewerkers belasten met een bezoek bij de debiteur om hem tot betaling aan te sporen, ter plaatse te innen of een afbetalingsplan voor te stellen.

Het gebeurt echter dat een debiteur weigert om tot een minnelijke oplossing te komen of niet reageert. Dan kan het nodig zijn om een gerechtelijke procedure op te starten. Onze gespecialiseerde medewerkers werken hiervoor nauw samen met een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde advocaten en gerechtsdeurwaarders.

Website by Dreammachine